Referenties

BPM Forum

Het BPM-Forum heeft met veel plezier voor de derde keer haar Algemene Ledenvergadering gehouden in Het Nut. Net als de voorgaande jaren was deze meeting weer een succes. Dit was te danken aan de goede vergaderfaciliteiten voor kleine tot middelgrote groepen, maar vooral door de afsluitende kookworkshop. Ieder jaar worden wij weer verrast door nieuwe smakelijke gerechten die met passie door de Chef wordt gepresenteerd en begeleidt. De sfeer is dan altijd ontspannen, maar wel met de spanning om het beste culinaire resultaat te bereiden voor de mede BPM-Forum leden. Wij komen graag weer terug.

Andre Veelders
Voorzitter BPM Forum
 

Jurjen de Vries, retailmanagement & efficiency

Met onze eindejaarsbijeenkomst in Het Nut hebben wij een succesvol jaar stijlvol kunnen afsluitend. De vergaderruimte is perfect en het team is zeer gastvrij. De kookworkshop is ideaal vor een groep die aktief, gezellig en lekker wil combineren.

Johannes de Vries
Managing Partner
 

TQMS

Wij, TQMS bv, hebben een kookworkshop met een klant van ons gedaan in Het Nut.  Wat een ontzettend leuke avond hebben we gehad! Alles klopte, van ontvangst tot afsluitend kopje koffie met lekkers, alles was tot in de puntjes verzorgd.  We hebben onder leiding van de twee koks heerlijk gekookt en gegeten, alles in een prettige sfeer en natuurlijk op een bijzondere locatie. We hebben zoveel complimenten van onze klant en medewerkers gekregen, ze hebben echt genoten van een heerlijk avondje-uit! Petra en jouw team, dank voor alles en alle succes voor de toekomst! Wij zullen jullie zeker aanbevelen in ons netwerk!

Helen ten Holter
Management Assistent
 

Rainbow Solutions

“Voor ons bedrijf, Rainbow Solutions, was ik op zoek naar een locatie voor een kookworkshop, na wat rondneuzen op internet kwam ik “het Nut” in Beesd tegen. De locatie zag er goed, modern en toch sfeervol uit dus na aanvraag van informatie was de keuze snel gemaakt, ook was er van alles mogelijk met betrekking tot de samenstelling van de menu’s, drinken, speciale wensen, kortom een plezierig contact en alles bespreekbaar. Bij aankomst werden we ontvangen met een lekker drankje en hapje, voor de workshop was onze keus gevallen op tapas, het waren heerlijke gerechtjes, merendeel gemaakt door onszelf maar met een wakend oog van de kok die ook alle tijd nam om uitleg te  geven en vragen te beantwoorden als iets van het recept niet helemaal duidelijk was, kortom.........we hebben een super avond gehad met lekker eten en veel gezelligheid. Na afloop kregen we de receptjes ook mee naar huis, top! Alles was goed geregeld en zeer verzorgd, wij kunnen dit aan een ieder aanbevelen die op zoek is naar een kookworkshop.”   

Nicole van Leussen
Medewerker Financiƫle Administratie

NEC Nederland BV

Samen koken, verbroedert! Wij kwamen met een team van een zakenpartner naar Het Nut voor een teambuildingevent. En dat is helemaal gelukt! Het Nut heeft aan het welslagen van ons event op diverse manieren bijgedragen. Het begon met de ontvangst met aperitief met tapas in de trendy en gezellig ingerichte kookstudio.  Vervolgens werden we door de vakkundige en enthousiaste gastheer en chefkok Ron van harte welkom geheten en kregen we een heldere uitleg over de receptuur waar we zelf mee aan de slag mochten gaan. Alles was goed voorbereid; dus het samen koken – natuurlijk met een mooi glas erbij – verliep op rolletjes. Ron en zijn team sprongen waar nodig bij met tips en hielden alles goed in de gaten. . Daarna konden we van onze – goed gelukte – gerechten genieten. Wij kijken terug een heerlijke  en geslaagde avond dankzij de goede zorgen van Petra, Ron en hun team! En last-but-not-least onze doelstelling is ruimschoots gerealiseerd!!!! Wij bevelen Het Nut van harte aan!

Tonko Wedda
Regional Managing Director Benelux, France and Northern Africa

GMB 

In januari van dit jaar waren wij (directieleden en bedrijfsleiders met partners) wederom te gast bij Het Nut voor een diner gecombineerd met een wijnproeverij. Niet in de laatste plaats is voor Het Nut gekozen om de voortreffelijke keuken! Maar ook vanwege de sfeervolle ambiance. De inrichting en het volledige gebruik van de ruimte zorgen ervoor dat de avond een informeel karakter krijgt. Wij komen graag nog eens terug!

Annelies Bessels
Groepsdirectiesecretaresse